Лечение на рак от Япония

 • Лечение на рак от Япония

Според резултатите от изследванията на екипа на д-р Ямамото, извършени в клиниката Саисеи Мираи в Осака, Япония, инжектирането на почти хомеопатична доза от 100 нанограма (нанограм е една милиардна част от грама) естествено произвеждан от организма глико-протеин, известен още като витамин-D-свързващ протеин, активира макрофагите (клетките в имунната система, открити от Мечников през 1884, отговорни за неспецифичната и специфична реакция на имунната система), в резултат на което, 100% от шестнайсетте пациента в различен стадий на рак на гърдата, включително и терминални случаи, са в пълна ремисия в продължение вече на 4 до 7 години.

Лечението е без никакви странични ефекти!

Теорията за рака на д-р Ямамото

Според резултатите от лабораторни и клинични изследвания, провеждани в продължение на над 20 години от екипа на д-р Ямамото, съществуват два механизма, чрез които раковите клетки остават незасегнати от имунната система на организма. От една страна злокачествените клетки отделят ензим, наречен нагалаза (alpha-N-acetylgalactosaminidase), който предотвратява идентифицирането и унищожението на раковите клетки от макрофагите (блокирайки активацията на глико-протеина до Gc-MAF). От друга страна е процесът на активиране на самите макрофаги от витамин-D-свързващия протеин. Тази активация става с помоща на ‘В’ и ‘T’ левкоцитите (съответно произлизащи от костния мозък и тимуса).

Лечението

Инжекцията на почти символични количества от макрофаго-активиращ фактор в лечението на екипа на д-р Ямамото, активира макрофагите и позволява на имунната система относително безпроблемно да идентифицира и да се справи с всеки вид рак, независимо от стадия в който се намира заболяването. Инжекциите се прилагат един път седмично, тъй като продължителността на живота на макрофагите е 6 дни. Според резултатите от изследванята, след лечение в продължение на 16-22 седмици (по една инжекция седмично) количествата на нагалаза пада до нивата на това при здравите хора, което служи за критерий, че пациентът е излекуван.

Резултатите от изследването са публикувани в списанието International Journal Cancer. 2008 January15; 122(2):461-7]. По-късно същата година екипът на д-р Ямамото публикува резултатите от подобно изследване с пациенти с рак на дебелото черво. [Cancer Immunology, Immunotherapy Volume 57, Number 7 / July, 2008]. Отново, 100% от осемте пациенти с рак на дебелото черво, са напълно здрави след 32-50 инжекции (седмици) на лечение. Нещо повече – у тези пациенти не се установяват никакви рецидиви в продължение на 7 години (такъв е срокът, в който са проследявани). Медицинският критерий за лечение на рак е 5-години приживяемост.

Самият д-р Ямамото се занимава с макрофаго-активиращ фактор (Gc-MAF) от 1993. Подобни изследвания, проведени в Германия, САЩ и Япония многократно доказват абсолютната ефикасност на този вид терапия при злокачествени заболявания в лабораторни условия. (Neoplasia 2003 January; 5(1): 32—40; The Journal of Immunology, 1993 151 (5); 2794-2802; Cancer Research 1997 Jun 1; 57(11):2187-92).

Не съществуват данни за никакви странични ефекти от употребата на макрофаго-активиращ фактор (тъй като става въпрос за вещество, което се образува естествено в организма). Съществуват данни за ефективността на тази терапия при най-различни видове злокачествени заболявания – на простатата, стомаха, черния и белия дроб, яйчниците, мозъка, гърдата, кожата, левкимия – на практика най-вероятно всички видове (макар някои по-редки видове рак още да не са изследвани).

Независимо на името на витамин Д свързващия протеин, активацията на макрофагите не изисква наличието на витамин Д.

Протоколът за лечение, използван в клиниката Саисеи Мираи в Осака, Япония (Saisei Mirai Clinic) включва 1 инжекция седмично на 100 нанограма макрофаго-активиращ витамин D свързващ протеин (Gc-MAF), ултра високи дози витамин С от 20000 милиграма, прилагани интравенозно два пъти седмично, 600 мг/ден алфа липоична киселина (антиоксидант, който обикновено се екстрахира от зеленчуци като броколи, спанак, картофи и др.) и 5000-10000 IU витамин D3 дневно. Допълнителните средства, освен макрофаго-активиращия протеин (Gc-MAF), имат ролята да стимулират имунната система.

Според д-р Ямамото, в случаите, когато туморите са особено големи, е целесъобразно да се прибегне първо до хирургическа интервенция, която да отстрани механично голяма част от тумора, след което е по-бързо и ефикасно да се използва терапията с макрофаго-активиращ, витамин D свързващ протеин (Gc-MAF). За периода Април 2011 до Март 2013 клиниката Саисеи Мираи в Кобе, Япония (Saisei Mirai Clinic) е лекувала 345 пациенти.

Разходите

Цената на 24 дози Gc-MAF от 100 нанограма/0,5мл е около €1500-2000. Това е обикновено минималниата продължителност на курса. Както стана въпрос по горе, лечението продължава различно, според вида и стадия на злокачественото заболяване, но не надхвърля 52 седмици (дози). Цените на останалите средства в протокола на д-р Ямамото са относително ниски (в порядъка на няколкостотин евро). Критерий за ефективността на лечението, освен намаляването на тумора и симптомите, е намаляването до пълната липса на ензима нагалаза.

Освен от клиниката Саисеи Мираи, Gc-MAF се предлага и в Европа чрез сайта gcmaf.se. Доктор Здраве не представлява и няма връзка с никой от производителите на която и да е форма на Gc-MAF. Повече информация може да получите от съответния сайт.

Мълчанието

При всички тези данни и при огромния здравен и социален проблем, каквито са злокачествените заболявания по света, интереса към изследванията и терапията на д-р Ямамото е, меко казано, почти нулев, въпреки че резултатите от неговата работа са публикувани в реномирани медицински издания. Макрофаго-активиращиият витамин D свързващ протеин (Gc-MAF) е вещество, което нормално се синтезира в организма, т.е. не може да бъде патентовано. Приципна политика на медицинско-фармацевтичната индустрия е, ако едно вещество не може да се патентова, то да се минимализира употребата му, както и медийното внимание към него.

5 thoughts on “Лечение на рак от Япония

 1. Капка Иванова

  От 3 години проявявам симптоми на карцином ендометриум. Диагностична операция го потвърди и веднага личния лекар ме атакува за абдоминална хистеректомия, при която ти изрязват още куп здрави тъкани и органи (профилактично). Убедена съм, че „касапщината“ не е единственото решение. Този материал го потвърждава. Тогава защо българските доктори по пилатовски си измиват ръцете и директно отиват на осакатяване на организма? Нима те не четат, или пък не са лекари, а само доктори?
  Мнозина са хората които не смеят да се доверят на природните методи и директно влизат в операционната, после се тровят с химикали и облъчват с радиация а след това с жални физиономии споделят за последиците.
  Какво трябва да се направи, не следва ли докторите да станат загрижени за хората … Благодаря, че има такива материали в мрежата, но повечето хора сякаш предпочитат да са нещастни и съжалявани.

  Reply
  • Сиси

   Моля Ви Бойко, дайте информация от къде го закупихте, какви са резултатите до сега?
   Мой близък е диагностициран с рак.
   Ще помогнете много, ако оставите повече инхормация.
   Благодаря!

   Reply
 2. Ели

  Моля, дайте повече информация!!! От къде може да се закупи този продукт???

  Reply
  • zdrave Post author

   Информация къде може да закупи Gc-MAF е в параграфа за разходи.

   Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Опитайте отново